Vår personal

Hem / Vår personal

Personalen på Mirres

Mirres består av både frisörer och hudterapeut, alla är diplomerade inom sina områden och har god erfarenhet. För oss är det viktigt att ni har en så trevlig stund som möjligt och att ni alltid får ett prisvärt resultat när ni besöker oss.
Vi har många nöjda kunder som bevisas med att vi har många stamkunder. Du är hjärtligt välkommen att bli en också om du inte är det.

När ni kommer till oss har vi alltid först en konsultation och lyssnar på era önskemål. Vi har även Kungsholmen godaste latte som vi bjuder på och tar hand om er medan ni sitter och kopplar av. Vår ambition är att göra er nöjd.

Genom att klicka på oss kan du få veta lite mer om oss.

Jag har många års erfarenhet inom frisöryrket och har en gedigen utbildning. Jag är medlem i den internationella organisationen intercoiffure. Att hår är mitt största intresse råder det ingen tvivel om.

Jag arbetar även som hårexpert och kan svara på alla dina frågor kring hår. Skicka din fråga.

Jag är konsulent för Hårologi där jag håller kurser för andra Frisörer. Jag vill att du som kund skall ha en frisyr som håller, ser fin ut och som du givetvis trivs i. Jag tycker alltid att det är trevligt med färg, det förstärker dina drag och kan föryngra.

Jag jobbar med Hårologis produkter. Hårologi är en hårserie som närproducerad samt är skonsam både för dig och mig. Den känns inte i håret, men formar och håller håret på plats och gör det den ska, samtidigt som den ger en otroligt fin glans och lyster. Jag har många knep och råd om hår till dig.

Älskar mitt jobb och mötet med människor !

Jag är välutbildad och jobbar alltid professionellt. Allt från enkla till avancerade klippningar, färgningar, håruppsättningar och hårförlängningar m.m. Håller mig alltid uppdatera med det senaste ! Jag jobbar alltid utifrån att hitta din rätta stil för just dig och att du ska känna dig bekväm. När jag jobbar tar jag fram enkla frisyrer som fungerar till både vardag och fest. Jag är på Mirres 1 dag i veckan Tisdagar möter ni mig.

Kom ihåg. Man mår bra av att vara snygg !

Jag  har självklart gesäll, Trivs varje dag med att ta hand om dig som kund, älskar det jag gör . Är inte rädd för att göra större förändringar är grym på korta frisyrer.

Jag lyssnar på dina önskemål, ger alltid förslag på bästa tillvägagångssätt för lång hållbarhet och kvalitetstänk inom klippningar, avancerade/enkla färgningar och permanent.

Diplomerad inom piercing.

Alltid uppdaterad med mode, trender och tekniker jag är ofta på kurser.

Jag kan våra produkter på Mirres så jag kan lätt vägleda dig till att hitta vad just ditt hår behöver.
Hos mig blir du väl omhändertagen.

Funkar håret funkar livet :-)

Har  lång erfarenhet som frisör, jobbat  i Australien där hon fick lära sig att föna som få. Att kombinera klipp och färg för att det ska passa dig, din hud, form och dina önskemål är vad jag jobbar efter.

Sofia är fantastisk på kalla färger och lockigt hår.

Är mycket noggrann och snabb.

Hos mig blir man nöjd!

Är en av frisörerna på Mirres och varit här länge och gjort min praktik här. Är licenserna frisör. Älskar att träffa nya människor och göra alla vackra och snygga. Jag lyssnar på dina önskemål men är absolut inte rädd att ge dig förslag på vad jag tycker att du passar bäst i. Mina kunder är väldigt nöjda med färg och form. Det viktigaste är att man kan färg och våra färger kan jag! Så du behöver inte vara rädd att komma till mig och du ska känna dig varmt välkommen.

 

Elvira har kommit tillbaka till oss. Vilket vi är mycket glada över. Elvira är mycket konstnärlig behärskar både hår och Make-up.

Elvira älskar att plock fram det bästa och är inte rädd för det mest avancerade färgerna. hon jobbar tills du är helt nöjd.

Jag är certifikerad fransstylist och gör dina fransar så naturliga som möjligt samt magiskt långa och hållbara. Jag är mycket noggran och är rädd om dina ögon och fransar.

Gör både singel och volymfransar.

Kom på treje plats i SM 2017.
Du är varmt välkommen.

Jag är examinerad vid Elisabethskolan på Södermalm i Stockholm 2003. Och är Auktoriserad av Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation SHR och den internationella kommittén CIDESCO.

Jag är självklart medlem i SHR (Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation) där medlemmarna har en garanterat gedigen utbildning och utför professionella behandlingar. Vi arbetar efter våra etiska regler och innehar behandlingsskadeförsäkring.
Genom SHR och det här ID-kortet kan du som kund veta att du går till en Auktoriserad och försäkrad hudterapeut. Genom mitt medlemskap i SHR vet du också att jag ständigt går fortbildningar och hänger med i den snabba utvecklingen som sker i vår bransch.
Sedan 2013 sitter jag även med som ledamot i SHRs rikstäckande styrelse och är regionsansvarig i Stockholm.
Jag bloggar för SHR och skriver en del fär vår tidning ”Hudterapeuten”.
Jag är även vidareutbildad inom olika hudproblem såsom Rocacea och Acne genom The International Dermal Institute samt Auktoriserad Dermalogica återförsäljare.
Specialiteter är Ansiktsbehandling anpassad för just dig och din huds specifika behov, Fotvård för alla fötter med eller utan problem, noggrann och snabb vaxning.
Här är alla lika välkomna; kvinnor, män, unga, äldre – hos mig är alla stjärnor.
Tidigare arbetsplatser;
Medi-Flair  , Nacka
Mamsells Hudvård , Kungsholmen Stockholm
Mamsells Medicinsk Fotvård , Kungsholmen Stockholm
Helheten , Hammarby Sjöstad
Centralbadet , Stockholm
Hudterapeut Lena Edberg / Lena Fjelde Hudvård C/o Mirres , Kungsholmen Stockholm

Du kan boka tid via hennes hemsida.   BOKA TID

Facebook Instagram