Vår personal

Hem / Vår personal

Personalen på Mirres

Mirres består av både frisörer, fransstylist och laserterapeauter, alla är diplomerade inom sina områden och har god erfarenhet. För oss är det viktigt att ni har en så trevlig stund som möjligt och att ni alltid får ett prisvärt resultat när ni besöker oss.
Vi har många nöjda kunder som bevisas med att vi har många stamkunder. Du är hjärtligt välkommen att bli en också om du inte är det.

När ni kommer till oss har vi alltid först en konsultation och lyssnar på era önskemål. Vi bjuder även Kungsholmen godaste latte som vi bjuder på och tar hand om er medan ni sitter och kopplar av. Vår ambition är att göra er nöjd.

Genom att klicka på oss kan du få veta lite mer om oss.

mirres frisör

Jag har många års erfarenhet inom frisöryrket och har en gedigen utbildning. Jag är medlem i den internationella organisationen intercoiffure. Att hår är mitt största intresse råder det ingen tvivel om.

Jag arbetar även som hårexpert och kan svara på alla dina frågor kring hår. Skicka din fråga.

Jag är konsulent för Hårologi där jag håller kurser för andra Frisörer. Jag vill att du som kund skall ha en frisyr som håller, ser fin ut och som du givetvis trivs i. Jag tycker alltid att det är trevligt med färg, det förstärker dina drag och kan föryngra.

Jag jobbar med Hårologis produkter. Hårologi är en hårserie som närproducerad samt är skonsam både för dig och mig. Den känns inte i håret, men formar och håller håret på plats och gör det den ska, samtidigt som den ger en otroligt fin glans och lyster. Jag har många knep och råd om hår till dig.

Älskar mitt jobb och mötet med människor !

 

Jag  har självklart gesäll, Trivs varje dag med att ta hand om dig som kund, älskar det jag gör . Är inte rädd för att göra större förändringar är grym på korta frisyrer.

Jag lyssnar på dina önskemål, ger alltid förslag på bästa tillvägagångssätt för lång hållbarhet och kvalitetstänk inom klippningar, avancerade/enkla färgningar och permanent.

Diplomerad inom piercing.

Alltid uppdaterad med mode, trender och tekniker jag är ofta på kurser.

Jag kan våra produkter på Mirres så jag kan lätt vägleda dig till att hitta vad just ditt hår behöver.
Hos mig blir du väl omhändertagen.

Funkar håret funkar livet :-)

Natalia är en av frisörerna på Mirres. Natalia är ung och trendig. Är licenserad frisör. Älskar att träffa nya människor och göra alla vackra och snygga. Jag lyssnar på dina önskemål men min styrka är att ge dig förslag på vad jag tycker att du passar bäst i. Mina kunder är väldigt nöjda med färg och form. Det viktigaste är att man kan färg och våra färger kan jag, Jobbar med Redkens färger. Gör mycket hair extension oftas med Hair talk men kan även fler metoder om så önskas.

Det bästa jag vet att få mina kunder super nöjda

 

Jag har lång erfarenhet som frisör och vet vad jag gör, jobbat  i Australien som gav mig massor och lärt mig att föna som få. Att kombinera klipp och färg för att det ska passa dig, din hud, form och dina önskemål är vad jag jobbar efter.

Det är jätte kul med att få fram de rätta kalla färgerna, Är snabb med folie slingor och behärskar lockigt hår.

Är mycket noggrann, älskar att jobba.

Hos mig blir man nöjd!

 

frisör mattias

Jag är välutbildad och jobbar alltid professionellt. Allt från enkla till avancerade klippningar, färgningar, håruppsättningar och hårförlängningar m.m. Håller mig alltid uppdatera med det senaste ! Jag jobbar alltid utifrån att hitta din rätta stil för just dig och att du ska känna dig bekväm. När jag jobbar tar jag fram enkla frisyrer som fungerar till både vardag och fest. Jag är på Mirres någon gång ibland lättast är om du hör med salongen när jag är där.

Kom ihåg. Man mår bra av att vara snygg !

Elvira är mycket konstnärlig behärskar både hår och Make-up.

Hon älskar att plock fram det bästa och är inte rädd för det mest avancerade färgerna. hon jobbar tills du är helt nöjd. Elvira är just nu några månader i Australien och jobbar men kommer förhoppnigsvis tillbaka.

Jag är certifikerad fransstylist och gör dina fransar så naturliga som möjligt samt magiskt långa och hållbara.  är mycket noggran och är rädd om dina ögon och fransar.

Gör både singel och volymfransar.

Kom på treje plats i SM 2017.
Du är varmt välkommen.

 

Facebook Instagram