Om Salongen

Hem / Om Salongen

Välkommen till oss på Mirres

Mirres är en professionell salong där vi tar hand om dig som kund och vägleder dig med våra kunskaper inom hår, hud, skönhet och trend. Genom kurser är vi alltid uppdaterade med det senaste inom färg, klippningar och styling. Vi är medlemmar i Frisörföretagarna och SHR.

 

Frisör

Hos oss kan du få hjälp med det mesta. Vi utför alltid en noggrann konsultation där vi ger förslag, vad vi tycker du passar bäst i. Allt från enkla till avancerade klippningar med färgningar, hairextension, fest- och bruduppsättningar. Om blommor ska användas i håruppsättning har vi dessutom ett bra samarbete med Maria Wiberg som är florist.

Alla våra frisörer har gesällbrev samt många års erfarenhet. Vi har många kunder som gått hos oss sedan länge och många nya kommer när det stött på problem. Vi är mycket tacksamma och vårdar det stora förtroende våra kunder ger oss.

Boka tid hos frisör online

Laserbehandling med Superbium

Har du åldersfläckar, pigmentförändringar, ärr, milier eller vill du ta bort en gammal tatuering bli av med hårstrån eller acne ? Vi på Mirres i Stockholm har den senaste teknologin inom laserbehandling. Laserbehandling med Superbium är en effektiv och lindrig metod som ger fint resultat.

Vi arbetar med våran Erbium YAG laser som med laservågor (bio stimulerande effekt) gör att kollagenet drar hop sig, samtidigt som de stimulerar till ny kollagenbildning.

Denna laser är mycket effektiv samt är även skonsam mot huden. Lasern åstadkommer nanosekund-pulsar i hög hastighet vilket gör att processen blir effektivare och mindre smärtsam och ger ett fantastiskt resultat.

Hudvård

Vår auktoriserade hudterapeut Lena Edberg kommer tyvärr sluta inom kort hos oss på Mirres. Hon har flera års erfarenhet inom yrket. Hon har specialiserat sig på ansiktsbehandlingar och jobbar med Dermalogica.

Med hjälp av en mycket noggrann hudanalys med face mapping kan hon utföra din behandling efter just dina behov. Du kan även unna dig en avslappnande massage, fotvård, manikyr och vaxning.

Oavsett vilken behandling du väljer blir du väl omhändertagen av Lena Edberg som är Auktoriserad Hudterapeut med 10 års erfarenhet inom hudvård.

Boka tid för hudvård online

Piercing

Vi har lång erfarenhet utav håltagning. Vi jobbar med Blomdahls öron, näsapiercing som vi är diplomerade av.  Åldersgräns för öron är 7 år. För näsa är åldersgränsen 15 år men man behöver målsmans tillåtelse tills man är 18 år.

Läs mer Blomdahls

Centralt läge

Mirres ligger centralt, mitt på Fridhemsplan, stora ljusskyltar med namnet Mirres. Ni är alltid hjärtligt välkomna till oss. Tänk bara på att vara ute i god tid när det gäller bokning, men vi har drop-in i mån av tid. Vi vill gärna ta hand om dig. Vi är alltid glada om du vill rekommendera oss till vänner och bekanta.

Mirres, Drottningholmsvägen 13,  T-bana Fridhemsplan, tel 08-650 00 50

Medlem hos Frisörföretagarna.

 

Facebook Instagram